Авточасти Славянка град Пазарджик

Ако търсите качествени и достъпни авточасти за вашия автомобил, то Славянка Ауто е правилният избор за вас. Славянка Ауто е магазин за авточасти в град Пазарджик, който предлага широка гама от оригинални и алтернативни части за всички марки и модели автомобили. Независимо дали имате нужда от масла, филтри, акумулатори, свещи, накладки, дискове, амортисьори, ремъци, ролки, съединители, турбини или други компоненти, тук ще намерите това, което търсите.

Славянка Ауто работи с доказани производители на авточасти като Bosch, Mann Filter, Castrol, Varta, NGK, Brembo, Sachs, SKF, Valeo, Garrett и много други. Всички части са с гаранция за качество и произход и се предлагат на конкурентни цени. Освен това Славянка Ауто предоставя професионално и компетентно обслужване на своите клиенти. Можете да разчитате на съвети и препоръки от опитни специалисти, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите части за вашия автомобил.


0 +
Години опит
100 +
Редовни клиенти
0
Налични части

Магазини за овточасти Славянка

Славянка Ауто има два магазина в град Пазарджик – един на бул. Христо Ботев 148А и друг в двора на СБА на ул. Пловдивско шосе 107. Можете да посетите някой от тях всеки ден от понеделник до събота в удобно за вас време1. Ако желаете, можете да направите и онлайн поръчка на slaviankaauto.com или да се свържете с тях по телефон или имейл1. Славянка Ауто ще достави вашата поръчка до всяка точка на страната в най-кратки срокове.

Не чакайте повече и посетете Славянка Ауто – магазинът за авточасти в Пазарджик, който ще задоволи всичките ви нужди и очаквания.